Welkom bij Telecom Haarlem

Telecom Haarlem specialiseert zich in Telecom gerelateerde marketing.
Door vele jaren ervaring in zowel de evenement (race) als Telecom industrie weet Telecom Haarlem als geen ander wat er nodig is om op een goede en effectieve manier marketing te voeren.
Telecom Haarlem is geen standaard marketing bureau maar is een specialistisch bedrijf dat marketing oplossing bedenkt, bouwt en implementeert, alles vanuit en met een telecom inslag.

Telecom Haarlem is op te delen in 4 afdelingen.

Afdeling 1: Impact 2.0

Dit is een “all in one” online marketing platform voor de ondernemer.
Database management, Lead generatie, Sms marketing, HTML nieuwsbrief, mobiele websites en QR codes. A tot Z op het gebied van marketing voor de ondernemer op een begrijpelijke en innovatieve manier voor een vast maandbedrag (max. € 39,95 p/m)
Lees meer

Afdeling 2: Bluetooth Marketing 

Op een innovatieve en “low cost” basis jouw commerciële boodschap overbrengen?
Bluetooth Marketing is de oplossing. Via Bluetooth kan men foto’s, filmpjes, software en nog veel meer direct aan de klanten verzenden.
Telecom Haarlem beschikt over een grote collectie Bluetooth zenders van diverse types zodat er voor elke klus de juiste apparatuur beschikbaar is.
Lees meer

Afdeling 3: Special Projects

Binnen deze tak brengen wij de verdieping in de voorgaande 2 delen.
QR codes in kleur en met foto, commerciële versies van lead generatie (3553), loyaliteit programma via Bluetooth, crowd monitoring, holografie, AR technologie en nog veel meer.
Divisie 3 is de broedkamer van Telecom Haarlem en het belangrijkste deel van de onderneming. Stilstand is achteruitgang en Telecom Haarlem besteed veel tijd en energie in ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Telecom Haarlem beschikt over een eigen research afdeling welke niets anders doet dan verbeteren en door ontwikkelen.
Lees meer

this is an example Christmas Card

Afdeling 4: Social Media Management (webcare on demand)

Deze afdeling is opgezet om bedrijven (van ZZP tot multinational) te helpen bij het inzetten van Social media netweken zoals Linkedin, Twitter, Facebook, Hyves, Youtube en Promote Your Network.

Binnen deze afdeling zitten een aantal Social Media Managers die uw bedrijf helpen zich te positioneren op het net en daar business uit te halen. Al onze mensen zijn opgeleid door een van de meest vooraanstaande Social Media specialisten van Nederland, Vincent Smit.